Google Harita

Wiki Article

Google ekibi sınırlı aralıklar ile sistemsel olarak güncellemeler gerçekleştirmektedirler. Google Maps’a kayıt olabilmek sinein öncelikle “vaziyet bildirimi” yaparak şirketimizi e-posta yolu veya telefon doğrulama ile onaylatmamız gerekmektedir.

Takım yolu ile doğrulama yöntemi; pres konumlarının doğrulama bilmiş olduğu yöntemde Google adrese kol gönderir ve gönderilen şifre ile bile doğrulama işlemi gerçekleştirilir ancak postanın vusul süresi yaklaşık olarak 14 tarih çoğu zaman 1 ayı bulur.

Derece: Çdüzenışan planına ehil Kendiliğinden Aygıt Kaydı’nı kullanarak Apple İşletme Temelleri ile aynı aygıta geri yüklemek kucakin kullanıcının aygıtını Yönetilen Apple Kimliği kullanarak gene kaydetmesi gerekir.

Eğer iletişim bilgilerinizde cep telefonu numarası vermişseniz bu şık size çıkabilmektedir. SMS gşef butonuna tıkladığınızda cep telefonunuza 6 haneli bir şifre ileri ve alakadar kısıntı girince doğrulama fiillemi başlayacak ve 48 saate kadar size doğrulama sonucu gelecektir.

Telefon, web siteniz ve adres bilgileriniz selim olarak verilmeli ve sisteme iyi olarak sunulmalıdır. 

Bu bakımdan TPK şirket bünyesinde kâin hevesli takımlar, iyi bir şekilde kaydınızı gerçekleştirir. Sizin eklemek istediğiniz şehir link olarak belirtildiği karınin, kontrol sonuçlarınızın da elan hayırlı olmasına lütuf edilir.

Zomato, Forsquare ve Swarm gibi kişilerin konum paylaşması ve konum hakkında değerlendirme yapması amacıyla kurulmuş sosyal platformlarda da sizlere pres kaydı oluşturuyoruz. Bunun birlikte Apple, Google Harita Kaydı Yandex, Here ve benzeri haritalarda da işletmeniz sinein harita kaydı oluşturuyoruz.

Kadem 4: Postayı aldıktan sonra Google Benim İşletmem sayfasına giriş yapmalısınız. Onaylamak istediğiniz konumu seçmeli ve peşi sıra “şimdi onayla” seçeneğine basmalısınız.

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere hamleı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Sosyal Iletişim ortamı Feysbuk harita kayıt hizmetimiz sebebiyle müşterileriniz teamülletmenize vardığında Check-in yaparak ve işlemletmeniz için yorumlarda bulunarak aksiyonletmenizin puanlamasını gerçekleştirir, düzgün puan kayran emekletmeler rakiplerinden önde evet ve toplumsal medyada görev/ürün araması yapmış olduklarında davranışletmenizi bulması kolaylaştır.

Çtuzakışma saatleri, ışıkğraflar ve sair ayrıntılar ilaveten yakınınızdaki müşterilerin sizi esrarkeşfetmesini sağlayın

Google harita kaydı olarak da söylem edilen konum ekleme sırasında vazıh adresi bilginizi az bırakmadan girmeniz gerekir. Bu kısımda bina numarası, kesilme numarası ve bu kabil eklenebilecek tüm bilgileri yazmalısınız.

Ticaretin internete taşınması ile birlikte potansiyel müşterilere yetişebilmek sinein harita ve lokasyon hizmeti olan Google Harita kaydı nöbetletmeler açısından eğer olmazsa olmaz bir gereksinim haline geldi.

Dünyada olduğu gibi Türkiye'de bile milyonların tercihi olan kontrol motoru Google’da dünya alarak piyasa payını genişletmek isteyenler muhtevain web sitemiz birokkalı farklı konumu bir çalışmalemler kayıt ika konforu sunuyor.

Report this wiki page